Over Ons

Wie ik ben

een hobby kok met liefde voor koken

Bij Marine werd met passie gekookt door niet al te hoog opgeleide koks hun fantasie was ongekend, ik heb veel bij geleerd eerst van de korporaal later op de Amstel academie .We moesten vaak met weinig veel voor elkaar koken zo is de marine rijsttafel ofwel blauwe hap ontstaan omdat er weinig dure kruiden beschikbaar waren werd er met veel fantasie een Indische maaltijd gemaakt uiteraard met advies van de toen nog bij de marine dienende Indonesisch personeel hoe amateuristisch bleek toen ik na mijn diensttijd een Indonesisch restaurant begon en een boekje had geschreven de rijsttafel bij u thuis. Nu op mijn 80 ste levensjaar kan ik niet stil blijven zitten en ben dus deze hobby gestart omdat het leven voor ouderen al duur genoeg is kook ik voor een sociaal prijsje ik ben geen filantroop.

Ervaar mijn gerechten

Neem contact met ons op

Of je nu een feestje organiseert of gewoon van een lekkere maaltijd wilt genieten, ik sta klaar om te helpen. Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie over wat mogelijk is .

OMDAT IK ELKE DAG VERS KOOK IS HET GEWENST EEN DAG VAN TE VOREN U WENS KENBAAR TE MAKEN.

©Auteursrecht. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.