Over Ons
Wie ik ben
een hobby kok met liefde voor koken
Bij Marine werd met passie gekookt door niet al te hoog opgeleide koks hun fantasie was ongekend, ik heb veel bij geleerd eerst van de korporaal later op de Amstel academie .We moesten vaak met weinig veel voor elkaar koken zo is de marine rijsttafel ofwel blauwe hap ontstaan omdat er weinig dure kruiden beschikbaar waren werd er met veel fantasie een Indische maaltijd gemaakt uiteraard met advies van de toen nog bij de marine dienende Indonesisch personeel hoe amateuristisch bleek toen ik na mijn diensttijd een Indonesisch restaurant begon en een boekje had geschreven de rijsttafel bij u thuis. Nu op mijn 80 ste levensjaar kan ik niet stil blijven zitten en ben dus deze hobby gestart omdat het leven voor ouderen al duur genoeg is kook ik voor een sociaal prijsje ik ben geen filantroop.

Ervaar mijn gerechten
Neem contact met ons op
Of je nu een feestje organiseert of gewoon van een lekkere maaltijd wilt genieten, ik sta klaar om te helpen. Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie over wat mogelijk is .
OMDAT IK ELKE DAG VERS KOOK IS HET GEWENST EEN DAG VAN TE VOREN U WENS KENBAAR TE MAKEN.